Sällskap/skogsmulle/ridskola

Inlagd: 2018-03-03    Annonsid: 134042
Sällskap/skogsmulle/ridskola. Hästar säljes
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  
13årig ponny på 140cm korsning Island/russ. Utlånas helst som sällskapshäst/skogsmulle eller till seriös ridskola. Endast långtidsfoder är aktuellt. Utlånas omgående.
Ponnyn är totalt okomplicerad att hantera. Vill ha skor fram och bak vid regelbunden ridning. Går på lösdrift och fortsätter gärna med det. Att rida är han snäll, ganska envis och långsam.. Förvänta er inte en häst med fart. Han tycker det är skoj med uteritter, inte så förtjust i att harva runt på ridbanan hela tiden. Han är låg i rang och passar därför väldigt bra som sällskapshäst.
Utbildad LB dressyr, hoppat någon meter i yngre år.
Du som hyr skall ha haft häst förr och vet att det innebär mycket jobb och pengar. Du kommer även få stå för all veterinärvård om han blir sjuk/skadad under tiden du hyr. Du står för alla kostnader kring honom.
Han har pass, ej vaccinerad


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Sylvia 
Ort  Vårgårda 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.