Intressekoll lösdrift Lisö

Inlagd: 2018-03-03    Annonsid: 134011
Kategori: Stallplats  Annonstyp: Uthyres  Pris: 1000 kr 
Intressekoll för lösdriftsplats! Söker ev efter en hästägare att dela lösdrift med.
Ligger ute på Lisö, ca 1.5 mil från Spångbro/Sorunda. Dåliga bussförbindelser så tillgång till bil krävs. Fint stall där två boxar används som ligghall, spolspilta, stallgång, uppvärmd sadelkammare. Två mellanstora hagar man kan variera emellan, kuperade med ängsbete på sommaren. Fina rid/körvägar, närmaste ridbana är ca 3 km bort.
Kallhyra 1000 kr/månad, foder och strö tillkommer. Denna vinter har det legat på 500kr/månad för två lättfödda hästar. Vi kan diskutera upplägg, t ex kan jag sköta det mesta men vill ha hjälp 2 kvällsfodringar/vecka. Timergrind till höfodring finns.
Söker dig som tycker att det är viktigt med rutiner, tar ansvar som hästägare, är pålitlig och föredrar lugn och ro i stallet. Hästen får gärna vara ett sto och åt det mer lättfödda hållet. Man får vara beredd på att vara själv i stallet när inte vi kan sammanstråla och trivas med det.
Välkommen att kontakta mig för mer info!


Pris  1000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Annica 
Ort  Sorunda 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.