Stallplatser i Stenkullen

Inlagd: 2018-03-02    Annonsid: 133971
Kategori: Stallplats  Annonstyp: Uthyres  
Vi har snart lediga boxplatser i ett mindre, nybyggt, och trivsamt stall i Stenkullen nära Gråbo. Stallet har fem boxplatser och vi har själva två egna hästar. Vi tränar och tävlar dressyr. Fodringar och in- och utsläpp ingår förutom ett utsläpp lördag eller söndag varannan helg. Våra hästar går ute på bete under perioden maj t o m september och övrig tid på året går de ute från ca 07.00 - 20.30. Då vår egen häst blir lite stressad och hingstig av ston så ser vi helst att våra inackorderingar har valacker. Vi är mycket noga med att det är lugnt i stallet och att alla tar väl hand om sina hästar, hagar och gemensamma utrymmen.

Vi har en paddock 20x60 med bra belysning. Sommarbete finns och vintertid går hästarna i skogshagar.

Om ni är intresserade ring gärna Victoria, 0701-01 61 12 för mer information.Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Victoria 
Ort  Stenkullen 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.