Halv-fodervärd sökes alternativ helfodervärd

Inlagd: 2018-02-28    Annonsid: 133900
Halv-fodervärd sökes alternativ helfodervärd. Hästar säljes
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  Pris: 1000 kr 
Har ett underbart 20 årigt sto o ca 170 cm hög som behöver mer kärlek än vad jag hinner med!

Helt underbar att rida ut med! Jättetrygg o helt otittig! Inga olater som bocka, stegra eller sticka. Inte den piggaste damen men mer framåt vid uteritter än på banan. =) =) Jättetacksam att borsta, massera o greja med!

Lånar gärna ut henne till dig som uppskattar tiden i stallet, pyssla o rida ut i skog o mark. Hon står i Västerlanda/Lilla Edet. Du som önskar rida 15 dagar i månaden bör ha bil för att kunna ta dig till stallet. Vi delar på kostnaderna och Halv-fodervärdsavtal blir aktuellt.

Önskar du bli helfodervärd och flytt blir aktuellt har jag som krav; litet stall med hästkompisar och stora hagar. Daglig utevistelse är självklart ;) Sen önskar jag även att det är ett lugnt stall o inte alltför mycket aktivitet som resande hästar in o ut. Förklarar gärna om intresse finns =) Fodervärdsavtal skrivs.

Endast seriösa intressenter! =)


Pris  1000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Malin  
Ort  Västerlanda 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.