medryttare/ fodervärd sökes

Inlagd: 2018-02-28    Annonsid: 133880
medryttare/ fodervärd sökes. Hästar säljes
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  
Pga. graviditet söker vi redan nu nya ryttare, kanske har du gröntkort och vill ut och tävla men ingen häst. Eller tycker du bara om att vara i stallet, sopa, mocka, borsta och ta en mysig tur med hästen. Tycker du kanske att distans låter intressant? Självklart behöver våra hästar dressyr och markarbete också då detta är grunden i all ridning.

Vi har idag tre arabiska fullblod som söker ryttare. Två hästar som är på elitnivå inom distansen (gått EM och VM) och en yngre som vi nu gärna vill ska kvala upp till kommande mästerskap. Kanske är du vår nya ryttare för detta uppdraget?!
Hästarna står idag i ett stall i Rockatorp och här kommer dem stå kvar. Har du bil eller någon som kan köra dig, då har vi hästarna. Här i stallet finns idag flera hästar och andra att rida med. Är du minderårig krävs det att föräldrar följer med och engagera sig. Ni ska behärska alla gångarter inte vara rädda för lite fart. (Alla hästar är snälla men dem springer upp till 16mil med minst 75kg på ryggen på en tävlingsdag så inga latmaskarJ )
Låter detta intressant tveka inte att höra av dig så berättar vi gärna mer om oss, stallet och såklart våra hästar.

Valack född 2002, skm, ca 151cm mkh pigg och med egen vilja. Han har hopptävlat för länge sedan med förra ägaren. Även stått i galoppträning.
Startat EM, VM vann förra året SM.

Sto född 2007, skm, ca:155 cm mkh, pigg men snäll. Kan sparka backut av glädje i galoppen men inte för att vara elak eller vilja få av ryttaren.
18plac på Unghäst-VM, vann SM 2016 och blev som enda nordiska häst godkänd i en av Dubais tuffaste tävlingar 2017.

Sto född 2011, br, ca: 155cm mkh kan bli riktigt pigg, tidigare tränad för galopp och har startat några lopp. Ganska grön och ska nu kvalas upp inom distansen. Behöver även mer dressyr och markarbetsträning.


Kontakta:
Madelen Tillman 070-60 69 297 stall-rockatorp@hotmail.com
Charlotte Tillman 070-20 50 466 nås endast efter kl:17 på vardagar.
Priser: 2 dagar/vecka 750:-/månad
3 dagar/vecka 1100:-/månad

Passa på att få chansen att få rida på landslagshästar. Vi ser gärna ett längre samarbete med er. Om allt funkar finns transport att tillgå om man vill åka och träna. Ridhus och paddock finns på skrittavstånd.


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Stall Rockatorp 
Ort  Växjö/Bergunda 
Län  Kronoberg 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.