Världens snällaste russhingst

Inlagd: 2018-02-27    Annonsid: 133832
Världens snällaste russhingst. Hästar säljes
Kategori: Avelshingst  Annonstyp: Finns  Pris: 2500 kr 
Spenser kl 709 tar emot ston för betäckning till våren och sommaren -18. Gotlandsruss, e: Hadar 539 u: Gåva 4335, bedömd med 8 8 8 9 8. Väldigt lättlärd och arbetsvillig. Världens snällaste barnponny, en hingst som alla kan hantera. Snäll att köra och rida, stor kapacitet inom ridningen. Har gjort godkänt bruksprov med poängen: 9868=31=7,75.

Far är prem med Elit, såväl farfar som morfar är båda prem med Superelit de är två av rasens avelsmatadorer. Mor är ett Elitprem diplomsto. Mormor är ett Elitsto som var framgångsrik i utställningsringen. Kommer ur Dorina linjen av Tyra 36 familjen.

Exteriör
Rastypisk hingst av bra modell. Vackert huvud, välformad hals, bra bog, rastypiskt kors. Välbenad, bra ledgångar, rättställd. Energisk, vägvinnande skritt. Bogfri trav med god mekanik.

Sammanfattning och avelsvärdesklass
Hingsten är avelsvärderad och godkänd enligt rasvisa krav. Tilldelad avelsvärdesklass GII giltig till och med 2022

http://www.blabasen.se/sh/klassisk/SokHast?a=visa_hast&id=394393Pris  2500 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Matilda 
Ort  Habo 
Län  Jönköping 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.