Söker halvfodervärd alternativt helfodervärd.

Inlagd: 2018-02-27    Annonsid: 133819
Söker halvfodervärd alternativt helfodervärd.. Hästar säljes
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  Pris: 4000 kr 
Söker halvfodervärd alternativt helfodervärd till mitt 11 åriga sto.

Hej, då familjen utökats ytterligare får jag inse mina begränsningar att jag inte kommer hinna rida som förut. Så därför gör jag ett försök att hitta en seriös ryttare till min häst under småbarnsåren. Är endast intresserad av ett långvarigt samarbete så du bör ha tänkt igenom alltihop och vet med dig att du har tid och ekonomi innan du kontaktar mig.

Ryttaren i fråga bör vara över 18 år, ha tillgång till körkort och bil. Du bör vara rutinerad då min häst testar en del ryttare. Du behöver även vara balanserad och mjuk, och kunna rida ordentligt för att få fram det bästa ur min häst. Du ska vara konsekvent och med skinn på näsan. Jag söker dig som vill ha en fin träningskompis (kanske tävla?) och som sätter hästen i främsta rum, men som också gillar att bara pyssla och mysa.

Hästen i fråga är en ridtravare på ca 165 cm. Sto, 11 år. Tränad till trav men ostartad. Riden sen 4 års ålder. Hon är av sporthästmodell. Viktbärande. Relativt Goda gångarter där det med hjälp av duktig tränare går att plocka fram mer. Galoppen är dock svår för henne på ridbana (träningssak). Hon är en mycket ambitiös häst och vill mycket, det visar hon genom att bli pigg och ibland het speciellt vid hoppning. Löshoppad 135 cm, god teknik. Hoppad enstaka hinder på 110 cm med ryttare, men tränad mestadels runt 80 cm. Startad pay’n jump och pay’n ride med godkända resultat. Riden för tränare i både hoppning och dressyr. Snäll att lasta och åka iväg med om man åker regelbundet. Väl inkörd och älskar att dra rockarden. Mycket tränad i NH. Gillar variation i sin träning annars blir hon lätt uttråkad. Behöver regelbunden aktivering. Trafiksäker, snäll att sko och hantera. Väldigt lätt att ha att göra med i regel. Går utmärkt att rida ut på henne själv, går fram överallt, men hon är pigg vid uteritt.
Van att stå på lösdrift och trivs bäst så, men box går också bra. Kan stå korta stunder själv i box och hage men ska givetvis ha sällskap. Frisk och sund. Regelbundet avmsakad och vaccinerad.
Tyvärr är hon avställd sen i höstas pga min graviditet samt avsaknad av medryttare. Är annars van att vara igång.

Jag letar främst en halvfodervärd där hon kan stå kvar hemma hos oss på vår gård utanför Källby. Och vi delar på hennes omkostnader. Men kan även tänka mig att lämna iväg henne på helfoder inom västra götaland, om allt känns rätt. Detta är en häst som står mig otroligt varmt om hjärtat och jag är mycket noga med vem som kommer komma hit och hälsa på.
Hör gärna av er, finns så mycket mer att berätta. Mvh Ida Lindh och Miss Trigger.Pris  4000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Ida Lindh 
Ort  Källby 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.