Boxplatser

Inlagd: 2018-02-26    Annonsid: 133773
Boxplatser. Hästar säljes
Kategori: Stallplats  Annonstyp: Uthyres  Pris: 3500 kr 
2 st lediga boxplatser i litet familjärt stall i Skokloster. Skrittavstånd till ridhus annars jättefina ridvägar på hela halvön. Uppvärmd sadel och foderkammare med tvättmaskin. Kallt och varmt vatten både inne och utomhus. Boxarna är utrustade med fönster och vattenkopp och är 12 kvm. Takhöjden är 3.5 meter. Lång daglig utevistelse i lugn miljö. Endast helinackordering. I det ingår alla ut & insläpp, täcken på/av, mockning, spån, hö eller hösilage beroende på säsong, havre och betfor. Tre fodringar/dag
Kanske något för dig med en stressad vardag eller för dig som bara vill umgås och ha kvalitetstid med din häst. På vår lilla gård står hästens välmående överst på listan. Tveka inte att höra av dig.


Pris  3500 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Lena Barkstedt 
Ort  Skokloster 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.