Skötsam ägare, 2 snälla hästar!

Inlagd: 2018-02-26    Annonsid: 133760
Skötsam ägare, 2 snälla hästar!. Hästar säljes
Kategori: Bete  Annonstyp: Önskas  
Börjar redan nu i god tid kika efter bete/stallplats till mina två hästar. Över sommaren med sedan förlängning om vi trivs!
Första hästen är ett 16årigt D-ponny sto, snäll och nyfiken men kan vara lite bitchig mot andra hästar. En dam som i övrigt är snäll i all hantering och skulle aldrig vilja skada någon.
Andra hästen är en D-ponny valack 6år som är lite försiktig av sig, man får vara snäll och låta han få ta plats. Väldigt sällskapssjuk och älskar att mysa men det gäller alltså som ny människa att man tar det lugnt med honom.
Jag själv heter Jasmine Sköldklev och är 18år, ansvarstagande och noggrann. Går naturbruksgymnasium och har även praktiserat och jobbat i hopp/dressyrstall.
Min vardag innehåller alltså en del häst.
Jag vill ha mina hästar på ett ordningsamt ställe där man kan lita på att allt sköts snyggt.

Dem båda har gått med andra hästar men för tillfället går dem enskilt.
Tillgång till padock är ett måste/närliggande.
Maila gärna mig och berätta vad du har att erbjuda samt frågor


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Jasmine Sköldklev 
Ort  Varberg 
Län  Halland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.