Ardennervalack 9 år

Inlagd: 2018-02-26    Annonsid: 133738
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  
Livet blir inte alltid som man tänkt sig och tar ibland oväntade vändningar. Då tid och ork från min sida inte finns just nu så tänkte jag leta efter en fodervärd åt min kille då han förtjänar att aktiveras istället för att bara gå runt i hagen.
Han är 165 cm och är en lite smäckrare ardenner. Han är en lugn men fartfylld kille. Tycker om när det händer saker och tycker om att arbeta och lära. Han är tränad enligt NH. Han är inriden men inte utbildad utan grundriden. Han kan ridas ut på själv och i grupp. Han är riden både med sadel och barbacka utan problem. Tömkörd men inte inkörd. Tanken har alltid varit att köra in honom men tiden har inte riktigt infunnit sig tyvärr. Är man intresserad av körning är jag bara tacksam.
Han är en barfotakille utan problem och jag vill att det ska förbli så. Han har stått både på box och lösdrift, står på lösdrift nu. Ska han stå på box krävs det att han får lång utevistelse.
Han kan ridas av alla bara man är bestämd med vart man ska annars kan han gärna vilja testa lite egna vägar ibland ;) Har aldrig försökt kasta av någon från ryggen.
Är noga med att rätt hem hittas och att det ska kännas bra för båda. Utrustning kan följa med.
Han står i Marks kommun och jag önskar att han inte flyttas för långt då jag gärna vill hälsa på honom nån gång då och då.
Maila för mer info så hörs vi!Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Angelika 
Ort  Skene 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.