Trevligt friesersto, 7 år.

Inlagd: 2018-02-25    Annonsid: 133723
Trevligt friesersto, 7 år. . Hästar säljes
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  Pris: 1 kr 
Ibland tar livet oväntade vändningar och därför har jag bestämt mig för att se om jag kan hitta en fodervärd till min fina Vira. Hon är ett 7-årigt friesersto, 157 cm i mankhöjd. Mjuk, vänlig och känslig både i hantering och ridning, dock inte så utbildad. Pigg och framåt, en riktig arbetsmyra med trevligt steg. Inte alls ”stoig”. Jag vill hitta en mjuk och lugn, vuxen ryttare som kan ge henne varierad träning gärna mot dressyr eller akademiskt. Mycket utevistelse tillsammans med hästkompisar och referenser är ett krav. Ser helst att hon stannar i Skåne, ett drömscenario hade varit i samma stall (i Svedala), men huvudsaken är att hon får det bra.
Hon har sommareksem som kräver en del pyssel på sommaren. Det hålls i schack av insektstäcke, ett bad i veckan, salva och en genomtänkt foderstat. Hon behöver ha möjlighet att stå inne en natt eller dag då och då under sommaren för att vila från både täcke och insekter. En utprovad dressyrsadel följer med henne.

Jag önskar en nära kontakt med fodervärden för att följa henne och vill såklart ha möjlighet att komma och hälsa på. Som utgångspunkt tänker jag att det är tills vidare och kan inte säga nån tidsperiod, det beror på hur livet utvecklar sig och hur bra det funkar. Hon är inte till salu men det kan eventuellt bli aktuellt längre fram.

Skicka gärna ett PM med info om det låter intressant.


Pris  1 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Camilla 
Ort  Svedala 
Län  Skåne 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.