Lösdriftsplats med egen box

Inlagd: 2018-02-24    Annonsid: 133679
Lösdriftsplats med egen box. Hästar säljes
Kategori: Stallplats  Annonstyp: Uthyres  Pris: 1600 kr 
Stallet finns i Stackbo-Valbo som ligger mellan Gävle och Sandviken det tar ca 10min åt vardera håll att åka med bil. 1,5km från närmaste busshållplats (91an) tar ca 15-20min att gå.
From 1/5 kommer vi att ha en ledig lösdriftsplats i ett kollektivstall med 10st boxar där vi hjälps åt med alla sysslor så som tillsyn, fylla foder, fylla vatten, bygga hagar, mocka hagar, fylla halm i ligghallarna, städa stallet och annat som kan förkomma.
Vi har en ledig plats för sto eller valack, alla hästar går ute dygnet runt. Det som ingår är stora hagar både på vintern och bete på sommaren. Vindskydd finns i vinterhagarna. Egen box i stallet med vattenkopp, låst uppvärmd sadelkammare, kylskåp och micro, spolspilta med varm och kall vatten, plats att ha kraftfoder i foderbox, upplyst ridbana med enklare hindermaterial och rundkorall. Fri tillgång på eget producerat analyserat hösilage i hagarna med slowfeedingnät och uppvärmt vatten i hagen på vintern med thermobarer, på sommaren vatten i badkar. Halmade ligghallar och halmpellets/spån inne ingår. Mycket plats till förvaring på höskullen finns då det är begränsat med plats i sadelkammaren. Finns tillgång till en mindre tvättmaskin. Sjukhage med vindskydd finns om olyckan skulle vara framme.
Vi hjälps åt med att fylla foder i foderhäckarna och har ca 3pass/månad som man fyller vatten i vinterhagarna (kvällstid). Under sommaren har man ca 3pass/månad som man har ansvar att fylla vatten i sommarhagarna och kollar till att alla hästar är ok.
Man sköter sin häst själv, den dagliga tillsynen hjälps vi åt med.
Vi samarbetar vid mask kontroller då vi gör dessa 2ggr/år, ingen häst avmaskas i förebyggande syfte. I stallet finns travhäst, körhästar och ridhästar en härlig blandning av hästar och människor!
Superfina ridvägar finns runtomkring och grustaget i rörberg med fina klättringsmöjligheter finns bara 10min skrittväg bort. 3min skrittavstånd till ridhuset hos Stackbo islandshästar och 45min skrittväg till Gävle Fältrittklubb (Fältis)
Kräver uppvisad träckprovsprotokoll och referenser.
1600kr/månadenPris  1600 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Erika Östgren 
Ort  Stackbo-valbo 
Län  Gävleborg 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.