Irisch cob lånas ut/säljes

Inlagd: 2018-02-22    Annonsid: 133592
Irisch cob lånas ut/säljes. Hästar säljes
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  Pris: - kr 
Med sorg i hjärtat behöver jag låna ut/sälja min fina valack. Gandalf är en mysig tinker som är väldigt gosig och tycker om att vara med och få uppmärksamhet. Han är social och frammåt men ett typiskt kallblod och har sin egen vilja till och från och är envis när han väl bestämt sig. Men han brukar kunna övertalas med några morötter. Han ogillar vatten och tycker ibland att stora vattenpölar är livsfarliga. Han kräver en fast hand och behöver någon som är hästvan. Han har hjärtat på rätt ställe och känner in sin ryttare, han har sista tiden ridits av bland annat en 11åring utan problem. Men är du mer hästvan kommer han testa dig till och från. Han har sina dagar när han tycker saker är farliga och kan upplevas lite nervig dessa dagar.

Gadalf är grundinriden men galoppskänkeln sitter inte ännu. Han kan bli lite vad du gör honom till men kräver sin ryttare på banan och man får inget gratis. Han är bekväm och kommer inte bli nån tävlingshäst. Han är gärna ute i skogen och blir extra glad om han får sällskap av fler hästar. Främst ridit honom ensam ute. Aldrig varit skadad och ingen tendens till fång. Har liksom typ alla I.C lite problem med skorv på frambenen i hovskägget men inte påtagligt. Funkar på lösdrift och box, kan ha fri tillgång hö/hösilage. Dock känslig på kvaliten på hösilage, blir dålig i magen av för blöt hösilage. Bra hovkvalite och skors bara framtill. Ranghög, har stått med både ston och valacker men funkar INTE i blandflock då han vaktat stona.

Anledningen till att jag inte kan ta hand om min raring är att jag nyligen fick barn och varken tid eller pengar räcker till. Han behöver nån med tid, intresse och massor av kärlek. Jag lånar ut honom en period och ser gärna att det leder till köp då jag inte kommer ha tid och möjlighet att ta hem honom igen och det vore absolut trevligast för min plutt att slippa ligga ute på annons och behöva flytta från sitt foderhem till nytt hem. Jag köpte Gandalf för strax över 40.000 så kommer vilja sälja honom i slutändan för liknande belopp. Men finns intresse för enbart fodervärd så skulle det kunna bli kortsiktigare men att han då exempelvis kan ligga ute på annons undertiden. Eller om du sitter på en passande lösning? Jag vill helst att han ska stå kvar i Östergötland isf så jag kan hälsa på regelbundet.

Vid intresse, ta gärna telefonkontakt i första hand! Tveka inte höra av dig med frågorna eller idéer, jag är öppen för förslag.

Mvh adeline, 073-8087497


Pris  - kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Adeline  
Ort  Linköping 
Län  Östergötland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.