Fodervärd sökes

Inlagd: 2018-02-22    Annonsid: 133580
Fodervärd sökes. Hästar säljes
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  
Hej, de gör ont i mitt hjärta men har insett att tiden inte räcker till åt min häst, då mitt arbete tar så mycket tid så jag inte hinner med att utbilda min häst. Därför söker jag nu en lugn och stabil person som har unghästvana som vill tillbringa tid med han och vill vidare utbilda han.
Hästen är en importerad amerikanskt varmblods valack som fyller 5år. Han är ej inkörd så aldrig tränad för trav. Han är inriden och kan grunderna. Han är snäll i hantering men kan bli lite stressad om de är mycket runtomkring. Skoning står han snällt och fint och allmänt så är han jätte trevlig i hanteringen. I ridningen skall man vara lätt och mjuk i handen då han trivs bäst med det. Han älskar att lära sig nya saker och är väldigt positivt till det. Jag söker en stabil ryttare som vill utvecklas med han. Möjliheten finns om det är så att allt fungerar bra under fodervärds tiden så kan senare köp göras.
Jag ser helst att han får gå på lösdrift då han är van med de, men det är inget krav då han har inga problem att stå på box.
Skicka gärna ett mejl om dig som person och vad du har för planer!

Med vänlig hälsning,
Malin


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Malin 
Ort  Rimbo 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.