Fodervärd sökes, gärna tävling!

Inlagd: 2018-02-22    Annonsid: 133577
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  
Jag väntar barn och söker därför en fodervärd till mitt 13-åriga sto. Hon är rätt liten och hoppar med fantastisk teknik. Det kommer antagligen röra sig om att vara halvfodervärd april-maj och helfodervärd juni-september och jag ser helst att hon står kvar i nuvarande stall i Sigtuna, men andra lösningar är också möjliga. (Max 40 min med bil från Stockholm city.)

Söker någon som vill rida både dressyr/markarbete, hoppning och uteritter. Ser helst att du har tävlat upp till 130 och vill komma ut på hopptävlingar. Hon är startad 130 med förra ryttaren, men har knappt tävlat senaste 2 åren. Hon är snäll i all hantering. I ridningen gäller det att hitta rätt knappar. Tänker mig ett upplägg där fodervärden står för stallhyra, skoning & eventuella tävlingsstarter, och jag för försäkring & veterinärskostnader.

Om det låter intressant får du gärna höra av dig och berätta mer om dig själv. Filmer kan skickas.Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Märta 
Ort  Stockholm 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.