Stallplats med ridhus

Inlagd: 2018-02-21    Annonsid: 133544
Stallplats med ridhus. Hästar säljes
Kategori: Stallplats  Annonstyp: Uthyres  Pris: 3100 kr 
Välkommen till Stall Wästersved - Det kompletta inackorderingsstallet!

Vi har just nu en ledig boxplats hos oss på Stall Wästersved i Trödje, ca 1,5 mil norr om Gävle. På gården har vi bl a ridhus, stor belyst utebana och skrittmaskin.

Inackorderingsstallet har 14 boxar, spolspilta, uppvärmd sadelkammare m.m. Utsläpp och alla fodringar ingår vardagar samt 10 kg hösilage/dag (analys finns). Intag går att köpa till vid behov vilket då sker kvällstid, alternativt att man tar hjälp av en stallkompis. Möjlighet finns även att köpa till mockning etc.

På helgerna har vi utsläpp, lunch- och eftermiddagsfodring samt intag på rullande schema för hyresgästerna. Vi som driver inackorderingen morgon- och kvällsfodrar samtliga dagar i veckan.

Besök gärna vår hemsida för mer information: www.stallwastersved.se.

Du är varmt välkommen att kontakta oss på telefonnummer 0700-904808 eller via mail om du har några frågor eller vill boka visning.


Pris  3100 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Stall Wästersved 
Ort  Gävle 
Län  Gävleborg 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.