Sällskap/lätt ridning, C-ponny

Inlagd: 2018-02-21    Annonsid: 133525
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  
22-årig C-ponny på 139cm utlånas på livstids foder för sällskap och ev. skogsridning. Bra i flock, kan vara ensam i hage/stall. Ingen rymmare. Sur att pyssla med så inget för barn. Fullt frisk men har en stor personlighet. Stabil och säker att rida men kan bli lat och tjurig, men för rätt person och med hästsällskap på uteritt är han oftast samarbetsvillig. Trafiksäker. Mest lämpad för dig som vill ha honom som sällskap i första hand, och ser det som en bonus att han går att rida ibland.

Han är en högt utbildad pensionerad dressyrponny som helt sonika tröttnade på sin karriär som ridhäst. Tävlat FEI/MSV dressyr på godkända resultat i yngre dagar. Har även gått ridlekis men är för grinig för att passa verksamhet. Utlånas inom Västerbotten med omnejd.


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Jennifer Forsberg 
Ort  Umeå 
Län  Västerbotten 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.