Världens finaste kille söker långtidsfodervärd

Inlagd: 2018-02-20    Annonsid: 133471
Världens finaste kille söker långtidsfodervärd. Hästar säljes
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  
Jag ska börja plugga till hösten och har fått inse att jag måste låna ut min stjärna nu till våren.

Han är en svensk ridponny på ca 153cm med fin stam, valack. F. 2012.
Hur snäll som helst i all hantering, mina syskonbarn kan rida på honom och leda honom själva. Han har ett hjärta av guld och är väldigt social och nyfiken, trygg i sig själv och väldigt coolt temperament.

Han har ett stort plus för och enorma kapaciteter i dressyren. Inte hoppad så mycket men är positiv till, och tycker att det är kul. Kan gå långt med rätt ryttare. Mycket känslig i ridningen, lättlärd och arbetsglad, tycker om att göra rätt. Inte så utbildad då han började ridas ordentligt först när jag köpte honom som 4åring. Vill alltid göra sitt bästa, kan busa lite i galoppen om han är extra pigg och glad. Storhäst galopp, mycket power i liten kropp helt enkelt.

Han står i nuläget i Säve och allra helst skulle jag vilja att han stod kvar där, men jag kan vara flexibel.

Jag är extremt noga med vem han hamnar hos, och det är väldigt viktigt för mig att allting känns rätt, han är ändå det finaste jag har. Du är vuxen och ansvarsfull, vet vad det innebär att ha häst och tar alltid hästens bästa i första hand. Stort plus för unghästvana då han inte är så gammal. Jag vill gärna att han vidareutbildas, tränas för tränare och tävlas så småningom. Men allra helst vill jag hitta någon som älskar honom lika mycket som jag.

OBS det handlar om långtidsfoder och endast seriösa gör sig besväret!

Hör gärna av dig med vad du har att erbjuda om det kan vara intressant.

Mailkontakt först.


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Agnes 
Ort  Göteborg 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.