Fin stammad fullblodsvallack.

Inlagd: 2018-02-19    Annonsid: 133385
Fin stammad fullblodsvallack. . Hästar säljes
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  
Hejsan jag och mina föräldrar har nu kommit fram till att det bästa för våran mysiga kille är att komma till någon som har tid och engagemang för honom som han behöver.
Då jag väntar mitt första barn och Mina föräldrar ej har tid/ork med häst längre.

Index som han heter är ett fullblod på ca 164cm och är född 2004. Han är väldigt grön i ridningen så intresset har saknats men han är lätt lärd och villig att lära men går att rida i alla gångarter.
Han kan hitta på lite småbus men aldrig elak, därav behövs någon med hästvana.( ingen nybörjarhäst). Han funkar fint med andra hästar och är väl i mitten av rangordningen. Han står helst inte själv i stallet då han lätt blir stressad av de.
Lätt att sko och myset görna i stallgången och älskar att bli ompysslad. Han är något ouppfostrad men mestför brist på uppmärksamhet. Han är för närvarande inte igång och varit sällskapshäst i ca 2år.

Han vill gärna komma till någon som har hästkompisar,box och hagar, även någon som vill ta sig an en projekthäst. Ser gärna att han kommet till någon som gillar att rida och mysa i skogen. Kan också tänka mig att han kommer till någon som vill kombinera träning/skogen och självklart om man vill tävla.

(Bilden med rosetterna är inte från tävling då han ej är tävlad. Är från en ”tävling” med kompisar)
För mer info ring görna eller mejla.

Marie (mamma) : 0705-710450

Michaela : 0735-293774


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Michaela 
Ort  Varberg 
Län  Halland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.