Halvfodervärd/medryttare

Inlagd: 2018-02-19    Annonsid: 133362
Halvfodervärd/medryttare. Hästar säljes
Kategori: Medryttare  Annonstyp: Med häst  
Halvfodervärd sökes till vbl valack 12 år och 165 cm hög. Tuff och bestämd kille som kräver rutinerad, lugn och orädd ryttare. Då jag själv har småbarn och jobbar mycket i perioder söker jag någon som vill ha 3 fasta dagar eller mer och vet vad det innebär ansvarsmässigt. Möjlighet att ta honom på helfoder över sommaren kommer ev att finnas om det skulle funka mellan er.

Finns hur mycket som helst att berätta om Morran, han är en väldigt speciell kille med mycket egen vilja och går bäst med en balanserad och trygg ryttare. Bär sig själv i skritt och trav, galoppen kan bli lite obalanserad än så länge (särskilt vänster) men har gjort enorma framsteg under sin korta tid som ridhäst (sedan juni -17). Rids kontinuerligt för tränare med goda omdömen. En klippa om han blir matchad mot rätt ryttare.

Finns hur mycket som helst att berätta egentligen, skickar gärna foton och film vid seriöst intresse. Stor frihet att träna och ev tävla på sikt finns för rätt person. Söker långsiktigt samarbete och kontrakt skrivs för båda parters trygghet. Letar främst efter tidsmässig avlastning men ett ekonomiskt bidrag motsvarande ca 20% av hans löpande månadskostnader är önskvärt.

Släng iväg ett mail om det låter intressant! :)

Hälsn. Jessica & Morran
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Jessica 
Ort  Göteborg 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.