Är du den vi söker?

Inlagd: 2018-02-19    Annonsid: 133358
Är du den vi söker?. Hästar säljes
Kategori: Medryttare  Annonstyp: Med häst  
Finspång

Är du den vi söker? Tveka inte att höra av dig!

Jag söker dig som vill fokusera på att rida ut och njuta i omgivningen men ev även rida lättare pass i paddocken. Du ska vara minst 15år och har god ridvana, Det är viktigt att du vill lära känna hästen och inte bara ute efter ridningen. Som ryttare bör du vara säker, orädd, stabil & framför allt bestämt med mjuk hand.

Nu till hästen som söker en medryttare.
Hon heter Palema f. 2008 och är 167cm i mankhöjd.
Hon är viktbärande.
Hon är väldigt trevlig men ja hon är ett sto så hon har lite temperament och lite sto fasoner för sig.
Hon har en stor personlighet och är väldigt nyfiken samt social dam.
Hon har mycket motor och envis. Hon kan vara lite tittig och busa till de ibland med lite skutt osv, men aldrig för att vara elak!

Hon är en ridtravare (alltså en varmblodig travare), som aldrig lyckades kvala och då blev avelsto.
Hos sin förra ägare vart hon omskolad till ridhäst, men reds mest i manege och paddock.
När hon flyttade till mig vart hon en skogsmulle häst. Hon är inte så utbildad ännu men vi jobbar på det sakta men säkert.

Hon står i Ramstorp 5km norr om Finspång. Där naturen och skogen finns precis runt knuten och gott om korta eller långa ridvägar i skog och mark. Vid stallet finns även belyst ridbana.
Du har möjlighet att träna för samma tränare som jag använder mig av och som kommer ut till stallet, det är du själv som får stå för den kostnaden. Hon har även lektioner i ridhus 15min med bil på vintern. Möjlighet till åka på pay n rid el Pay n jump finns i framtiden.

De dagar du ansvarar för hästen så har du även ansvar för allt runt omkring som mockning, foder och förberedelser. Jag behöver hjälp 2-3 gånger i veckan och speciellt helg udda veckor. Ser gärna att du kan backa upp mig med stallpass, dock tar jag dom i första hand. Våra stallpass består av morgon (kl.7-9) fordring + utsläpp och kväll (kl.18-20) insläpp + fordring av 14 hästar.
Stallet vi står i är ett kollektivt stall.


Vid seriöst intresse så skriv och berätta mer om dig själv (vem du är, erfarenheter osv) och vad du skulle vilja veta osv. (Under 18år så vill jag även träffa föräldrar och veta att det är okej med dem)

Kräver ingen betalning av dig som medryttare men ett krav är att underteckna ett medryttaravtalSpara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Hanna 
Ort  Finspång 
Län  Östergötland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.