B-ponny och Shettis

Inlagd: 2018-02-15    Annonsid: 133165
B-ponny och Shettis . Hästar säljes
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  Pris: 250 kr 
Vi har två ponnys som vi söker fodervärdar till 1,5 mil från Helsingborg. Anledningen är att vi inte hinner med att motionera hästarna så mycket som de behöver. En genomsnäll B-ponny och en maxad minishettis som är snäll men pigg, min dotter på 5 år tider själv på shettisen i alla gångarter och på b-ponnyn i skritt och trav (modet övas för galopp). Vi vill ha en ryttare till varje häst som sköter om dem 2 dagar i veckan, varav en av dagarna (gärna två) ska dem ridas mellan 30-60 minuter. Rutinerade föräldrar är ett krav.

Shettisen är 9 år (ägt honom sedan han var 8 månader), han är som jag skrev oven snäll, pigg och är en Typsikt Shettis som gärna äter en extra tugga vid ridning på gräs. Barnet får väga max 20 kg eftersom han är både liten och har patella upphakningar. Han är även inkörd och tycker det är väldigt roligt att köra vagn.

B-ponnyn är en genomsnäll dam på 22 år som kan väldigt mycket inom dressyren, har tävlat både SM och i elitlag med flera ryttare. En häst man kan lära sig mycket på men ska inte tävla.

Finns det någon familj med två barn kanske som vill sköta om våra hästar 2 dagar i veckan eller två olika familjer som vill sköta om en häst var?

Ponnysarna ska stå kvar på gården där de står idag.
Mejla för mer info


Pris  250 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Rebecca Berg 
Ort  Höganäs 
Län  Skåne 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.