Skogsmulleryttare sökes!

Inlagd: 2018-02-13    Annonsid: 133035
Skogsmulleryttare sökes!. Hästar säljes
Kategori: Medryttare  Annonstyp: Med häst  
Saknar du hästryggen? Att bara skritta ut i skogen och få andas? Kanske har du haft ett hästuppehåll men längtar tillbaka?

Då kan jag ha lösningen för dig! Jag söker en medryttare till mitt fantastiska halvblodssto Chigarde. Hon är en riktig allroundhäst. Mest utbildad inom dressyren men älskar att skutta ibland, ta en barbackatur i repgrimma eller tömköras osv. Du är över 18 år och en ryttare med god egen balans, men du behöver absolut inte vara något proffs. Du föredrar helt klart lugna mysiga skogsturer framför träning, men har även kunskaper inom lättare dressyrskolor.

Chigarde vill ha någon som rider ut/aktiverar henne 2-4 gånger i veckan i kombination med nuvarande medryttare som är ute en gång på helgen.

Chigarde är världens trevligaste häst, alltid positiv och helt trygg men med egen motor. Inte rädd för någonting! Otroligt välutbildad men pga sin ålder rids hon nu mest ute och ganska kravlöst, hon älskar dock att arbeta och uppskattar mjukgörande ridning även fast det kan vara i skogen. Riktig arbetsmyra!

Jag vill inte ha något betalt utan ser att du ”betalar” med att du älskar att hänga i stallet och umgås med hästarna. På din dag ingår det utöver tiden med Chigarde vanliga stallsysslor.

Vi finns på egen mysig gård mellan Harbo och Östervåla. 😊


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Johanna Hedblom 
Ort  Uppsala 
Län  Uppsala 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.