Samarbete? Utbildning? Träning/tävling?

Inlagd: 2018-02-13    Annonsid: 133028
Samarbete? Utbildning? Träning/tävling?. Hästar säljes
Kategori: Hästservice  Annonstyp: Utföres  Pris: 3500 kr 
Hej! Jag har nu en box ledig i stallet igen där jag kan ta in en häst för tillridning, träning eller tävling. Kanske någon unghäst som ska matchas mot championat? En mer erfaren häst som vill hållas på en högre nivå under en period när ägaren kanske inte har möjlighet att rida? Ett samarbete mellan ägare och mig som ryttare? Både kortare perioder och längre perioder är aktuellt.

Stallet ligger i Oskarshamn, har åtta boxar och det ligger tre ridhus i olika storlekar och två utebanor intill. Finns dressyrtränare och hopptränare som kommer till anläggningen. Jag brukar träna för unghästutbildaren Magnus Österlund som kommer regelbundet till en klubb i närheten och även för Tobias Grönberg som också kommer till en anläggning i närheten. Har tidigare även tränat mycket för Sylve Söderstrand där jag även blev erbjuden en elevplats.

Jag har i dagsläget tre hästar. En av dom har jag utbildat från grundutbildad till 1.40 hoppning och medelsvår dressyr (ej startat dressyr mer än någon låg klass på skoj). En av dom andra är en knabstrupper som jag köpte som precis inriden treåring och kvalade och red Folksam Open hoppning i Falsterbo på som fyraåring förra sommaren och med honom satsar jag på ett lika bra år i år! Den tredje är lite av ett projekt som är ett väldigt känsligt sto med mycket nerv, vi har hunnit starta ett par 1.10 klasser felfritt och satsar på att kunna starta 1.20 under våren.
Har meriter med placeringar upp till 1.35m hoppning och även upp till Msv.A (1.30) på ponny. Startade även dressyr på ponny med vinster upp till LA:P1. Har stor vana av problemhästar och unghästar, är mjuk och lugn i min ridning och ser alltid till hästens bästa.

Priset är endast vad det kostar mig att ha hästen uppstallad med hyra, foder, strö och ridbanor. Landar på ungefär 3500kr/månad. För mer exakta prisuppgifter för just det Du vill lämna din häst för är du välkommen att höra av dig!
Hör gärna av dig även vid andra frågor eller funderingar kring vad jag kan hjälpa just dig med😊 Mvh, Emma


Pris  3500 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Emma Simonsson 
Ort  Oskarshamn 
Län  Kalmar 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.