Professionell träning och tävling av hopphästar i Portugal erbjuds

Inlagd: 2018-02-13    Annonsid: 133020
Professionell träning och tävling av hopphästar i Portugal erbjuds. Hästar säljes
Kategori: Hästservice  Annonstyp: Utföres  Pris: 3000 kr 
Professionell träning av hopphästar i alla åldrar erbjuds av svensk hoppryttare baserad i Portugal.

Jag heter Anna Lindberg och är en 33-årig professionell svensk hoppryttare bosatt utanför Porto i norra Portugal sedan 5 år tillbaka och tävlar internationellt upp till 1.60m GP nivå.

Då jag nu flyttat till en ny anläggning med ett utökat antal boxplatser kommer jag från 1 april ta emot hästar på träning, inridning, tävling och försäljning. Jag har ridit och tävlat i Sverige hela mitt liv, och har de senaste 5 åren ridit professionellt här i Portugal där jag tränat och tävlat ett stort antal hästar från 4-årsnivå och upp till 1.60m GP.

Portugal är relativt okänt som hästland i Sverige, men erbjuder fantastiska träningsmöjligheter för tävlingshästar jämfört med Sverige. Vädret här erbjuder möjligheten att hålla hästarna i toppform året runt. Tack vare lägre kostnader och fantastiska arenor är Portugal ett jättebra land att utveckla hästar och tävla på toppnivå. Vi har ett stort antal 1,2,3* internationella tävlingar varje år, vilket än så länge inte erbjuds i Sverige.

Prismässigt ligger träningen på 3 000 SEK per månad (hästarna jobbas 6 dagar i veckan). Dagligdags är träningen mycket varierad med ett stort fokus på markarbete (lydnad/dressyr) och bomarbete för att utveckla glada och friska hästar. Hoppträningen hålls på en nivå som minimera risken för förslitningsskador.

Jag jobbar, tränar och tävlar tillsammans med en av Portugals absolut skickligaste hoppryttare som ridit bl.a. VM, EM och är flerfaldig portugisisk mästare. Han är otroligt duktig och känd för att utbilda och etablera unghästar och s.k. problemhästar. Han är en fantastik tränare och mentor för mig dagligen.

På anläggningen erbjuds ett nybyggt stall med stora (4x4m) luftiga boxar (engelsk stil där hästarna kan titta ut), stora hagar, stor utebana och ridhus (70x30m), full hinderpark och fantastiska ridvägar (ligger väldigt nära stranden). Stallhyran är 325€ per månad (ca 3 225 SEK) med full service.

Sammanfattningsvis erbjuds utbildning, träning och tävling av ett otroligt engagerat team med massor av kunskap och erfarenhet bakom sig. Jag garanterar att varje häst rids och jobbas fullt ut, och lovar kontinuerliga uppdateringar och utvärderingar av hästarnas utveckling. Jag kan speciellt nämna att jag sedan två år tillbaka har ett samarbete med en norsk hästägare som har sina hästar hos mig för träning. Referenser från henne finns om så önskas.

Besök gärna mitt instagram @annashowjumping, youtube kanal https://www.youtube.com/channel/UCWQGvCsEr612QiY3Oap8UzQ/featured?view_as=subscriber eller ring mig på +46733563990.


Pris  3000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Anna Lindberg 
Ort  Lidingö 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.