Ponnybox uthyres nära Norrköping city

Inlagd: 2018-02-12    Annonsid: 132970
Ponnybox uthyres nära Norrköping city . Hästar säljes
Kategori: Stallplats  Annonstyp: Uthyres  Pris: 1800 kr 
Vi har en ponnybox tillgänglig från och med 1 mars. Funkar för ponnys upp till d. Vi är ett kollektivt stall som har 8 stallplatser. Vi har eget ridhus och upplyst paddock. Vår policy är att hästarna ska få så lång utevistelse som möjligt. Senast kommer de ut 09 och tidigast in kl 20.00. Vi har fri tillgång till foder (hösilage) i hagen, vi kör ut hela balar. Alla hjälps åt med diverse sysslor såsom att fixa mat, fylla vatten, harva ridhus, sätta stolp m.m. Så du bör vara van att hjälpas åt med liknande saker. Utsläpp vardagar ingår i priset men övriga pass såsom helgdagar och kvällar fördelas på ett schema. Vi har spolspolta, frystoalett, uppvärmd sadelkammare och tillgång till tvättmaskin för att tvätta täcken etc. sommarhage finns att tillgå på sommaren gångvägs avstånd från stallet. Vi söker dig med glatt humör och god vilja att hjälpa till :). Foderkostnaden delas varje månad per inackorderad beroende på hur mkt som går åt. ALLTSÅ hyran är exklusive foder, strö, kraftfoder samt insläpp kvällar och in och utsläpp helgdagar. Under månaderna juni-juli-augusti sänks hyran till 1000 kr/månad pga att
Hästarna går på bete alt går dygnet runt ute i hagarna. Alltså ingen service under dessa månader. Tveka inte att höra av dig :) Mvh Linn och Linus.

Skicka Mail alt smsa eller ring 0735029640, 0730556617


Pris  1800 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Linn 
Ort  Norrköping 
Län  Östergötland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.