Personal till hoppstall

Inlagd: 2018-02-12    Annonsid: 132951
Personal till hoppstall. Hästar säljes
Kategori: Hästjobb  Annonstyp: Finns  
Vi söker nu efter två nya medarbetare till vårt hopp-/utbildningsstall i Bålsta. På gården finns ca 30 hästar varav ca 15 är i träning. Vi söker
1. Groom
Arbetet innefattar häst- och stallskötsel hemmavid samt att åka med på tävlingar, både mindre unghästtävlingar samt meetings. Du håller tävlingshästarna i toppskick och kan packa, planera och organisera. C-kort ett plus.
2. Unghästryttare
Arbetet innefattar häst- och stallskötsel hemmavid samt att hjälpa till med inridning och utbildning av stallets unghästar. Du är orädd och har god vana av att rida och hantera unghästar.

Vi söker er som är ordningsamma, självgående och som vet vad det innebär att arbeta i stall. Boende på gården. Ev kan en egen häst medtas.

Lön enl ök. Har du/ni F-skattsedel är det ett plus. Tillträde omgående!

Se gärna hemsidan sandrabonow.se
Välkommen att höra av dig vid intresse!

Sandra Bonow
Tel. 070 398 82 86Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Sandra Bonow 
Ort  Bålsta 
Län  Uppsala 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.