In-, tillridning, frihetsdressyr och problemlösning

Inlagd: 2018-02-12    Annonsid: 132930
In-, tillridning, frihetsdressyr och problemlösning. Hästar säljes
Kategori: Hästservice  Annonstyp: Utföres  Pris: 6000 kr 
Mitt namn är Madeleine Svensson och jag är utbildad inom frihetsdressyr av Rebecca Dahlgren, samt Honza Bláha, en av världens främsta utövare inom frihetsdressyren. Jag har under de senaste åren utbildat ett 20-tal helt gröna hästar, både ston, valacker och hingstar.
Jag tar även emot problemhästar av alla typer. Lastträning, tolerans/trygghetsträning, trafikträning, stegrande och bockande hästar etc.
Jag åker ut för lektioner över hela landet och har ett 10-tal egna hästar i träning som alla haft problem av olika slag som jag löst och kunnat ta hästarna vidare i utvecklingen till en nivå där de är snälla och trygga både för barn och nybörjare.

Hästen tränas 5 dagar per vecka, passen kan vara allt från 20 min långa till 3 timmar, det anpassas helt efter dagsformen och hästens utveckling. Jag tränar både från marken såväl som från ryggen för att bemöta problemen från fler fronter.

Pris första månaden: 7500 kr
Andra månaden: 7000 kr
Därefter: 6000 kr/mån

Träningen sker enligt kontrakt.

Innehar F-skattesedel.


http://frihetsdressyr.n.nu/

+46 72 208 26 00

bjarkhultsgard@outlook.comPris  6000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Madeleine Svensson 
Ort  Vena 
Län  Kalmar 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.