Ridinstruktör/Ridledare

Inlagd: 2018-02-01    Annonsid: 132380
Ridinstruktör/Ridledare. Hästar säljes
Kategori: Hästjobb  Annonstyp: Finns  
Ridinstruktör/Ridledare
Lysekils Ryttarförening är en liten mysig ridskola belägen vid västkusten ca 10 mil Nordväst om Göteborg. Klubben har ett 15 tal hästar i verksamheten, både stora hästar och ponnys samt ca 15 medlemsuppstallade hästar. Vår ambition är att ge alla ryttare en bra grund att stå på både i ridning och hästhantering där hästens välbefinnande alltid står i fokus.

Vi söker nu en Ridledare/Ridinstruktör för anställning omgående. I arbetsuppgifterna ingår stalltjänst för ridklubbens hästar, samt leda ridlektioner för barn, ungdomar och vuxna.

Den vi söker bör ha erfarenhet som instruktör och en gedigen kunskap om hästar. Det är meriterande att ha erfarenhet av tidigare arbete på ridskola eller ridinstruktörsutbildning

Arbetsuppgifterna varierar mellan stall/hästskötsel, ridlektioner, mestadels för barn och ungdomar samt vissa administrativa sysslor. Skötsel och harvning av ridbanor förekommer. Du bör vara positiv, ha lätt för att samarbeta, vara driven samt tycka om att arbeta med barn och ungdomar.

Vid frågor kontakta Marlene Söderberg eller Camilla Karlsson

Anställning omgående deltid
Vardagar, även kvällstid

Fast månads- vecko- eller timlön
Lön enligt avtal.

Ansökan kan skickas till e-postadress: marlene.soderberg@sweaenergi.se alt camilla.carlsson2@lysekil.se

Kontakt
Marlene Söderberg 070 2601317
Camilla Carlsson 070 9422599

Lysekils Ryttarförening
Ulseröd 112
45391 LYSEKIL

Telefonnummer: 0523-15167Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Marlene Söderberg 
Ort  Lysekil 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.