Rocky Mountain hingst

Inlagd: 2018-01-31    Annonsid: 132304
Rocky Mountain hingst. Hästar säljes
Kategori: Avelshingst  Annonstyp: Finns  Pris: 7500 kr 
Även i år finns Sveriges enda Rocky Mountain hingst tillgänglig för friska och lämpliga ston nära Mjölby, Östergötland.

Rocky Mountain hästen är känd för att vara one horse for all occasions, det vill säga en verklig allroundhäst. Den hänger gärna med på de flesta aktiviteter som dess ägare kan tänkas sig vilja prova på oavsett om det är hoppning, TREC, distansritt, körning eller trickträning. Bara Rockyn får vara med människor är den nöjd. Får den dessutom lära sig nya saker och arbeta blir den bara nöjdare. Tölten och temperamentet är andra uppskattad egenskaper.

Black Pepper är en typisk Rocky Mountain och har även lätt för att samla sig i en trevlig form. Han fribetäcker helst och går året runt med sina stona och föl.

Bokningsavgift: 1500kr.
Om stoet inte blir dräktigt betalas inget mera, förutom dygnsavgiften (50 kr/dygn för sto på bete utan föl).
Är stoet dräktigt vid 16-20 dygn så tillkommer 2000 kr. Får stoet ett levande föl tillkommer ytterligare 4000kr. Totalt alltså 7500 kr om du får ett levande föl.

Läs gärna mer om rasen och Black Pepper och hans avkommor på hemsidan www.ullekalv.se, se på bilder på FB sidan:Ullekalv Rocky Mountain Horses, instagramkontot: ullekalv eller filmer på youtube kanalen: Ullekalvs RMH.


Pris  7500 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Ingrid 
Ort  Mjölby 
Län  Östergötland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.