Snäll varmblodsvalack utlånas för senare köp

Inlagd: 2018-01-27    Annonsid: 132035
Snäll varmblodsvalack utlånas för senare köp. Hästar säljes
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  
Efter mycket funderande har jag bestämt mig för att hitta ett nytt hem åt min älskade Robin.
Robin är en valack född 2005 på 154 cm. Har god ridbarhet och påminner mer om ett fullblod. Han tävlades i trav fram till 10 års ålder, då han fick en blödning i gaffelbandet höger bak (helt återställd) och har nu permanent startförbud i trav.

Robin är gudasnäll i all hantering och är i princip 100% trafiksäker. Han har lätt för galoppfattning i båda varven, men tycker att det svårare att hålla den då han för tillfället är omusklad. Utbildad ca Lätt C dressyr. Är inhoppad på låga hinder men kan ändå tycka att bommar är läskiga ibland. Ska vara fin att köra också, men det är inget jag har provat. Han blir lätt stissig och stark så han behöver en rutinerad ryttare. Skulle aldrig hitta på några dumheter.

Jag vill gärna att han kommer till någon som vill fortsätta utbilda honom och om något år, kanske tävla i både hoppning och dressyr om intresset finns. Står helst i box. Du som ryttare ska vara lugn men bestämd och ska inte stressa upp dig i onödan.

Robin är perfekt för dig som inte har så höga ambitioner, utan vill ha en fantastisk vän att rida ut och träna med.

Jag är väldigt mån om var han hamnar.

Lånas ut för senare köp.

Hör av dig på 0721524674 vid intresse.

Allroundsadel, träns, och täcken för alla årstider finns att köpa till.


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Sofie 
Ort  Delsbo 
Län  Gävleborg 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.