8 - årigt Halvblod

Inlagd: 2018-01-12    Annonsid: 131198
8 - årigt Halvblod. Hästar säljes
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  
Då ekonomin tryter så måste jag nu lämna ut min King på foder, för eventuellt senare köp.
Han heter då King, är en import från Polen. Han är ca 1.67 cm hög. King är väldigt kärleksfull av sig och söker någon som gärna kör varierad träning. Han tycker om att både vara ute i skogen, som ett lite tuffare pass på banan. Han är något grön inom dressyren då det inte är mitt största intresse, men med lite träning så blir han nog en talang inom det också.
Han kan grunderna, går i form, och har påbörjat lite sidvärtsrörelser. Inom hoppning så har han hoppat upp till ca 1.00 meter på bana, ca 1.10 enstaka hinder just nu, men kan med rätt träning även komma högre där. Gör gärna glädjeskutt, men kan även bocka och sparka lite om han tycker det blir för jobbigt, men där är han lätt att övertala, så därför ingen nybörjarhäst.

För mer information, hör av dig/er via sms eller mail, då jag inte kan prata i telefon under dagarna.

Telefon:0704618709


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Jonna Freimanis 
Ort  Fellingsbro 
Län  Örebro 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.