Elvis söker ny kompis!

Inlagd: 2018-01-12    Annonsid: 131180
Elvis söker ny kompis!. Hästar säljes
Kategori: Medryttare  Annonstyp: Med häst  Pris: 200 kr 
Elvis är en 8-årig arab/franskt varmblodkorsning på ca 158 cm med stor personlighet och tydliga egna åsikter om saker och ting. Nu söker jag en ny människokompis till honom som kan ta med honom ut på äventyr både uppsuttet och till fots!

Han är snäll vid all hantering och även vid ridning, dock kan han ibland bli väldigt pigg och sprallig och ta något bocksprång, men det är aldrig för att slänga av sin ryttare utan bara glädjeskutt.

Därför söker jag någon som sitter tryggt i sadeln och som inte blir orolig när hästen är lite på utan kan ta det med ro. Gärna lite erfarenhet av lite fartigare hästar men det viktiga är att du är en trygg person som passar bra med Elvis personlighet. Jag vill också att du kan tänka dig att variera umgänget med hästen, så att ni vissa gånger promenerar och umgås från marken och andra gånger rider längre turer. Vi har ingen ridbana vid oss, men väldigt fina ridstigar så det är mestadels skogsridning som gäller.

Du ska vara minst 18 (ej diskutabelt!), väga max 80 kg och kunna hjälpa till 1-2 dagar i veckan, det kan variera lite från vecka till vecka. Jag ser gärna att du är från Uppsala eller i alla fall bor här eftersom jag hoppas att det kan bli ett långvarigt samarbete. Också väldigt bra om du kommer vara här under sommaren eftersom att jag kommer att behöva hjälp den perioden också och min andra medryttare är bortrest då. Jag vill gärna ha ett litet ekonomiskt bidrag, men det blir inga jättesummor.

När han inte är ute på äventyr så jobbar Elvis med mig i mitt företag där vi har undervisning inom hästkommunikation. Mitt fokus ligger på en mjuk kommunikation där hästen också får vara delaktig och ha åsikter om träningen, så att vi inte alltid gör bara det som människan tycker är kul utan även låter hästen välja lite. Han är väldigt snäll med både nybörjare och barn, men kan också matcha sitt beteende till sin ryttare, så de som är lite kunnigare ger han lite mer utmaningar – väldigt pedagogiskt!

Låter detta intressant så hör gärna av dig för mer information :)
Elvis och jag finns i Hågaby, Uppsala.

Mvh Josefin Livsey

Pris  200 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Josefin Livsey 
Ort  Uppsala 
Län  Uppsala 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.