Fodervärd till Corvette

Inlagd: 2018-01-11    Annonsid: 131153
Fodervärd till Corvette. Hästar säljes
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  

Söker en hel eller halvfodervärd till min häst Corvette på grund av graviditet. Vid halvfoder kommer du dela honom med min nuvarande medryttare och han kommer då stå kvar i det stall han står i idag. Ni hittar honom 15 minuter norr om Kungälv i ett stall som heter Ekelunds gård. Där finns tillgång till manege, paddock och dressyrtränare som även är de som driver gården. Hopptränare kommer externt och vi försöker anordna så det blir någorlunda regelbundet.

Corvette har främst gått som hopphäst med sin tidigare ägare och är startad upp till 1.30. De senaste tre åren när jag har haft honom har vi mest fokuserat på dressyrarbetet och vi har gjort ett par starter i MSVB.

Corvette är en rejäl, kraftigt byggd herre på 1.74cm, efter Corteze.
Corvette är snäll men känslig och kräver sin ryttare. Han är snäll i all hantering och gillar varierad ridning med uteritter, dressyr- och hoppträning. Han är pigg och kan hoppa till lite vid uteritter men går fram överallt utan problem. En kille man kan ha mycket skoj med.

Corvette har i perioder, då främst vid fällning lite jobbigt med sadeltvång, det förebygger jag med samma rutiner vid sadling och uppsittning varje dag. Följer man de rutiner är det sällan ett problem.


Är ni intresserade och för mer information, hör av er via telefon:
0701-454048
Finns en liten film samt lite bilder på min instagram: mkelaj87

Vänliga hälsningar Michaela Johansson


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Michaela Johansson  
Ort  Kungälv  
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.