Utbildning och Tillridning

Inlagd: 2018-01-11    Annonsid: 131130
Utbildning och Tillridning. Hästar säljes
Kategori: Hästservice  Annonstyp: Utföres  Pris: 3200 kr 
Jag har plats att ta emot allt från B-Ponny till häst på ca.160cm i mkh. Själv är jag även en liten och lätt ryttare på 160cm / 45kg. Har tillgång till stor fin paddock med bra underlag och belysning. Stallet är rymligt och ljust med bra luftcirkulation, här får hästarna mycket utevistelse dock något anpassat efter väder.

Jag arbetar för att hästen alltid ska finna glädje och stolthet i sin träning, och jag tar mycket hänsyn till både hästens fysiska och psykiska förutsättningar. Mitt fokus är alltid att hästen ska en stabil och trygg grund att utgå ifrån, inte snabba eller tillfälliga lösningar. Jag blandar alltid in mycket träning från marken med uppsutten ridning, och strävar alltid efter en häst som är känslig, lyssnar till sitsen och bär sig själv i en god form.

Jag erbjuder grundutbildning, vidareutbildning och tillridning, mitt enda krav är att hästen ska vara väl och ordentligt insutten då jag inte har möjlighet att ta emot hästar för inridning längre. Jag kan även baka in och erbjuda transportträning i hästens vistelse här.

Fortsatt under Januari och Februari månad så har jag ett extra erbjudande på enbart 3200kr/månad om man bokar två månader, detta på grund av att jag inte kan garantera att alla månadens dagar är fullt träningsbara eftersom jag endast har tillgång till paddock. I priset ingår hö, halm, strö, hage/box, daglig skötsel/tillsyn och individanpassad träning. Från och med Mars så kommer priset att höjas till det vanliga igen, 4500kr/månad.


Pris  3200 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Erika S 
Ort  Norra Kedum 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.