Rummel - en shettis med hjärta av Guld

Inlagd: 2018-01-04    Annonsid: 130706
Rummel - en shettis med hjärta av Guld . Hästar säljes
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  
Jag gör en intressekoll på fodervärd till min älskade Rummel, Världens bästa shetlandsponny med ett hjärta av guld då han är värd mer än att bara gå som sällskap till min stora häst.

Rummel är 11 år och jag har haft honom sedan han var ett år och han är en orädd, nyfiken, pigg och glad kille som jag har kört in själv, sele och vagn finns. Han har under 2 år varit utlånad på foder till en familj i Söderhamn med två lågstadiebarn som pysslade, flätade, borstade, red, körde, longerade och allt annat som hör till som ponnybarn med egen ponny. Från oktober 2016 till maj 2017 lånade jag ut honom till Avesta Ridklubb där han gick på lektioner, både ridning och körning och han var det självskrivna valet på Mulle och lekisridningar. Jag fick möjlighet till 2 boxplatser i juni och valde att ta hem honom men tiden räcker inte till för att han ska få allt han förtjänar av pyssel, pussar och aktiviteter.

Rummel är strax under 1 meter i mankhöjd vilket innebär att man ska vara en mindre ryttare och med maxvikt 40 kg. Jag är noga med att det blir en bra matchning så att alla blir nöjda och Rummel får naturligtvis vara med och välja, stoj och stök är inte hans grej utan vill att en lillmatte/ husse ska vara lite cool och tycka om att borsta, pyssla och vara nära.

Rummel är fullt frisk, lättlastad, trafiksäker, van vid hundar och älskar att vara med överallt och han är verkligen den som syns och som älskar att synas. Han har en jättebra stam e: Kanteborgs Sprite, u: Edvinas Cream Cookie som också var en fantastisk barnponny, och han är sent kastrerad då uppfödaren lånade ut honom till mig som 1-åring under förutsättning att jag hade honom som hingst, jag köpte honom som 5-åring och kastrerade honom då.

Rummel är en på miljonen och jag kommer att endast att låna ut honom till rätt familj som uppskattar och älskar honom lika mycket som mig så det får ta sin tid.
Det finns hur många bilder som helst och hur mycket som helst att skriva om min guldponny men det tar jag via mejl/ telefon så skriv och berätta lite om er själva och vad ni har att erbjuda gällande boende, hage, aktiviteter e t c och varför Rummel skulle vara rätt för er familj och ni för honom.

Hälsningar Åsa och Rummel


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Åsa  
Ort  Hudiksvall  
Län  Gävleborg 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.