Speciell men fantastisk valack!

Inlagd: 2018-01-03    Annonsid: 130650
Speciell men fantastisk valack!. Hästar säljes
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  
STOCKHOLM/UPPLANDS VÄSBY
Söker eventuellt fodervärd om jag hittar rätt person. Du ska vara 18+
Wildfire eller Wille som han kallas är en dansk import född 2003 och är ca 163 i mankhöjd men upplevs mycket större under ryttare.

Wille är en väldigt speciell häst som kräver en person som har erfarenhet av problemhästar. Han kan testa en del i ridning och har även sadeltvång vilket märks när man ska hoppa upp. Sadeltvånget märks mest av under vinter och höst då han är extra känslig under dem perioderna, men hålls han igång regelbundet så försvinner det om man hanterar det rätt. Jag brukar beskriva honom som känslig fast ändå okänslig. Snäll att rida ut på i grupp, pigg och alert men skulle aldrig få för sig att sticka. Han kan vara istadig att rida själv på ute innan man lär känna honom.

I ridning är Wille helt fantastisk när man hittar alla knappar, han har en enorm vilja och vill göra rätt bara man visar honom hur och vad han ska göra. Han kan som sagt testa än ibland men så fort man kommer förbi det har du en vän för livet!

Han har tävlat fälttävlan av tidigare ägare och jag själv har varit ute på pay'n jumps där han skött sig bra. Jag har inte haft något intresse för tävling, därav endast ett par pay'n jumps. Jag ser gärna att man tränar och kanske tävlar men det ska inte vara något krav.

Han är en häst som kräver daglig stimulering och utmaningar i ridningen för att han ska trivas. Ger man honom rätta förutsättningarna är han en fantastiskt häst. Snäll i all hantering, lastning, klippning och skoning.

Jag söker dig som har mycket hästvana och som INTE är rädd, som alltid har hästen i prio 1 och som vill ha en underbar vän att ha kul och utvecklas med. Jag vill se att han kommer till ett ställe där han kan få den stimulans, utevistelse och kärlek som han kräver.

Hittar jag rätt person vill jag att ni ska lära känna varandra innan eventuell flytt då han har haft dålig erfarenhet av flytt i samband med ryttarbyte tidigare i livet.

Har massa att berätta om min fantastiska häst, så pma vid intresse.


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Emma Pereira 
Ort  Upplands Väsby 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.