INRIDNING, TILLRIDNING, TRÄNING MM.

Inlagd: 2018-01-03    Annonsid: 130640
INRIDNING, TILLRIDNING, TRÄNING MM.. Hästar säljes
Kategori: Hästservice  Annonstyp: Utföres  Pris: 5000 kr 
Erbjuder inridning, lösning på problemhästar, tillridning/vidareutbildning och försäljning, tävling om det önskas. Jag håller till på mina tränares gård, Nykyrka Ridklubb i Motala. På gården finns fina hagar, ridhus samt två stora ridbanor (40x100 den största banan) med stor och fin hinderpark, oändliga skogar med de bästa förutsättningarna för att hästen ska få all den träning den behöver.

Stor erfarenhet utav unghästar, problemhästar och hingstar. Visar på treårstest, tävlat upp till 120 cm/ LA:1 på egenutbildade hästar. Jobbar i Skåne i stall med främst unghästar men även GP-hästar. Tagit emot hästar för diverse tjänster i ca 2 år. Ridit in flertal hästar, tävlingsdebuterat och sålt åt ägare, allt från ponnyer till storhästar, unga och äldre.

Tar emot ponnyer och storhästar, är 163 cm. Modig och lugn, därför väldigt bra hand med just unghästar och problemhästar. Jag anpassar allt jobb efter vad hästen kräver samt vad ägaren har för önskemål, individuellt schema görs till varje häst där ägaren får komma med krav/önskemål. Ägaren får uppdatering flera gånger i veckan, text, film och bild, om hästens utveckling och är givetvis välkomna på besök.

Vid ev. försäljning tar jag 10 %.

Kontrakt skrivs alltid. Mycket goda referenser från tidigare jobb finns! I kostnaden ingår stallplats på toppanläggning, all foder, daglig skötsel och träning/tävling/löshoppning/tömkörning allt efter önskemål för mycket kunniga tränare. Ägare står för vaccination, försäkring, hovslagare, ev veterinär.

Filmer: https://www.youtube.com/channel/UCIeeZbFxaEEJK3RZMDQnYhQ

MER INFO: WWW.FELICIAORRSTENIUS.COM

Hör av er vid intresse eller mer information!
feliciaorrstenius@hotmail.com
070 7725150


Pris  5000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Felicia Orrstenius 
Ort  Motala 
Län  Östergötland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.