Häst/ samarbete sökes

Inlagd: 2018-01-03    Annonsid: 130633
Häst/ samarbete sökes. Hästar säljes
Kategori: Hästservice  Annonstyp: Utföres  
Hejsan, mitt namn är Linnéa Olsson, 25 år och examinerad hippolog (tre års studier på Flyinge/Strömsholm). Jag är diplomerad ridlärare level II och jobbar just nu som ridinstruktör. Är även utbildad hoppdomare.
Har under alla tre åren ridit för meriterade tränare (Daniel Svensson, Jens Fredricsson, Ann-Catrin "ankan" Carlsson, Bo Jenå), både på utbildningen men även utanför på egen häst.

Jag letar nu efter ett nytt tillskott att ta emot för inridning, försäljning, utbildning och/eller tävling . Kan ta emot från c-ponny till stor häst.
Rider på 120-130/msv B nivå.

Referenser finns.

Låter detta intressant eller om du har några funderingar så är det bara att höra av sig! Svarar jag inte i telefon så skicka ett sms så ringer jag upp.


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Linnéa Olsson 
Ort  Härnösand 
Län  Västernorrland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.