Stora boxar i modernt stall

Inlagd: 2018-01-03    Annonsid: 130611
Kategori: Stallplats  Annonstyp: Uthyres  Pris: 1000 kr 
Förnärvarande finns tre lediga boxar hos oss i stallet (Skogslid, Bottnaryd, 20 min från Jönköping), elvärmda vattenkoppar, stora hagar och goda rid och kör möjligheter.

Stora luftiga boxar i modernt och fräscht stall, samtliga är godkända fölboxar (15,6 resp 12,6 kvm). Dräktiga ston är varmt välkomna, ett finns i stallet som ska föla i mitten av april. Lösdrift med omsådda hagar kommer finnas för fölen efter avvänjning om man inte vill ha dem på box.
Hingst välkommen.
Belyst ridbana som underhålls och vid behov saltas i vinter. Fina rid och körvägar. Eftersom jag själv tränar och tävlar aktivt är en fungerande ridbana prioriterad.

1000 kr /mån (givetvis vitt) då ingår fodringar 4 ggr dag och in/ut på vardagar. Helger sker in/ut kollektivt, går bra att byta dag vid behov för den som jobbar oregelbundet tex.

Hösilage med bra värden och strö köps på plats. Kraftfoder från RS Mustang kommer att finnas att köpa på plats vid behov.

Trevligt fikarum finns och en uppvärmd låst sadelkammare.

Hör av er vid intresse, mail går bra, annars sms eller tel 0708 643524 http://www.saletros.se/stallet%20skogslid.html
https://www.facebook.com/StallSaletros/


Pris  1000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Åsa S 
Ort  Mullsjö 
Län  Jönköping 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.