Lasse söker medryttare

Inlagd: 2018-01-03    Annonsid: 130592
Lasse söker medryttare. Hästar säljes
Kategori: Medryttare  Annonstyp: Med häst  
Hej,
Mitt namn är Lasse, ja egentligen heter jag Lamoro S men alla kallar mig för Lasse.
Nu söker jag på nytt någon som vill pyssla med mig för min förra medryttare har lämnat mig för hon har flyttat.
Jag är en reslig herre på 20+. Min tävlingskarriär har jag lagt på hyllan men rids fortfarande varje dag, både runt om där jag bor men även i paddocken. Jag gillar fortfarande när jag får använda bommar och kanske t.o.m. får skutta över ett par småhinder ibland. Dock befinner vi oss just nu inte i min årstid. Jag har lite småkrämpor och för tillfället skrittas jag enbart men det så länge jag eller min ryttare vill. Jag älskar när man pysslar och myser med mig!!!
Eftersom min matte vill koncentrera sig lite mer på mina yngre stallkompisar så letar jag nu efter någon som har tid att pyssla med mig men också hjälpa till att rida mig för står jag still så blir jag, likväl som alla andra, stel i hela kroppen.
Oj, nu höll jag nästan på att glömma att tala om var jag bor. Jo, jag bor utanför Fru Alstad, mellan Trelleborg och Svedala.
Om någon av er skulle vara intresserad så kontakta min matte.Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Anna 
Ort  Fru Alstad / Trelleborg 
Län  Skåne 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.