Plats finns för in/-tillridning utbildning tävling och försäljning!

Inlagd: 2018-01-02    Annonsid: 130561
Plats finns för in/-tillridning utbildning tävling och försäljning!. Hästar säljes
Kategori: Hästservice  Annonstyp: Utföres  Pris: 4000 kr 
Jag kan hjälpa dig med din häst/ponny. Jag har mångårig erfarenhet gällande hästar både från marken och ryggen, jag har lika så stor erfarenhet av hästar med diverse problem då de hästarna alltid legat mig lite närmare om hjärtat.

Jag tar i dagsläget emot olika hästar/ponnys som behöver ridas in, utbildas, tävlas, säljas eller kanske bara uppfostras. Jag kan även erbjuda lasträning av din häst dock behövs då transport lämnas på gården!

Jag hjälper just Dig att komma vidare med Din häst oavsett problem. Har även möjlighet att ta hem ponny om så önskas.
Jag utgår alltid från hästens nuvarande kunskaper, försöker se hästens kapacitet och ägarens önskemål.
Genom att ta det lugnt, vinna ett förtroende och låta hästen växa i sig själv, istället för att stressa och få ett kortsiktigt resultat, jobbar jag alltid med att få ett långvarigt resultat som du som ägare kan känna dig nöjd och trygg med. Till en början har jag plats att ta hem en häst alt. ponny.
Då jag inte har någon utbildning på papper så kan jag förstå att det kan kännas svårt att lämna iväg din häst till mig men jag har fått sån superbra kritik ifrån mina referenser som tidigare lämnat sina hästar till mig så en kontakt med dom har gjort dom flesta mer sugna att lämna iväg sina hästar.

stallet som hästarna står i hyr jag och en kompis. De finns ett större stall med 10 boxplatser där vi har inakoderade hästar samt ett mindre stall med 6 boxplatser där jag har mina hästar. Hästarna går ute i hagen med fri tillgång på grovfoder 10-12h om dagen och under natten står dom på box med spån. Superfina beten under sommartid för hästar som behöver mycke gräs samt hagar med mindre gräs där min häst kommer gå.
Oändligt fina ridvägar samt paddock med belysning och nytt hindermatrial.

Jag svarar i mån på telefon 0722127977 skicka annars sms eller mail till mig. Gå gärna in på min hemsida för all information kring detta stallforsstrom.hemsida24.se


Pris  4000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Felicia 
Ort  Finspång 
Län  Östergötland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.