Fullblod -04

Inlagd: 2017-12-07    Annonsid: 129404
Fullblod -04 . Hästar säljes
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  
Liten är en fullblodsvalack född -04 ca 163 cm hög med världens största hjärta, han älskar att vara med och att mysa/bli ompysslad. Tror inte han vet vad bitas är för något, behöver dock någon bestämd som kan berätta när han gör rätt eller fel för att inte ”ta över”. Men utifrån det ha en underbar personlighet och man tröttnar aldrig på att vara med honom, han är en väldigt speciell och snäll häst med glimten i ögat.
Är jätte snäll med barn när dom pysslar om honom och som sagt skulle aldrig göra fel med flit, finns hur mycket som helst och säga om honom men han är en underbar individ.

I ridningen så är också snäll, men desto mer krav man ställer på han desto mer behöver man kunna rida. Men funkar lika bra att rida runt barbacka på,
I dressyren så har han ett fint steg och kan skänkelvikningar och byten, och galloppen är väldigt reglerbar! Behöver en lite mer rutinerad ryttare om man vill ställa högre krav!
I hoppningen så hoppar han allt man styr på om ryttaren är med på det, har tränat på 120nivå hemma och varit ute på 3 tävlingar i sitt liv varav en vinst, upplever han inte som tittig på hinder och har testat på det mesta.
Han är rolig att rida varje dag och gör alltid sitt bästa!

Han har nyligen haft en skada (muskelblödning) och håller precis på att sättas igång försiktigt i skritt igen , han kommer bli helt återställd . Behöver skritta ca 6 veckor för att sedan följa upp och övergå till trav, bör vara igång helt sen vår/tidig sommar . Bilder och filmer kan skickas vid seriöst intresse .


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Cornelia  
Ort  Västerås 
Län  Västmanland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.