Hoppstammat sto för avel och/eller promenadridning

Inlagd: 2017-12-07    Annonsid: 129395
Hoppstammat sto för avel och/eller promenadridning. Hästar säljes
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  
Lånar ut vårt fina sto på foder för avel och/eller promenadridning. Wella är ett KWPNsto född 2003 Hold Up Premier - Goodtimes som har tävlat i hoppning upptill 125 (placering reg 1,10), dressyr MSV C (placering tom Lätt A) och är tävlad med placering tom lätt fälttävlan. Var startklar och färdigkvalad för enstjärnig fälttävlan när hon fick en spark i hagen på höger bak vilket tyvärr ledde till triangelmärkning 2016. Skadan visar sig idag bara på böjprov och det går alldeles utmärkt att promenadrida henne men hon passar kanske ännu bättre hos den avelsintresserade. Har just nu ett föl bredvid sig som föddes i juni 2017. Ett jättefint lovande stoföl E Canterbury, avlad för fälttävlan.

Wella är en fantastisk mamma. Hon är också snäll i all hantering och i ridningen. Positiv, framåt och ambitiös. Fantastiskt huvud i hoppningen. Även trevlig i dressyren och var en klippa i terrängen. Hoppar allt!

Lånas ut på foder men till rätt person kan senare köp bli aktuellt. Lånas ut tillsammans med sitt föl tom mars/april men då betalar vi foder och stallkostnaderna för fölet.

Utlånas pga graviditet.

Hör av dig så berättar vi mer.Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Johanna 
Ort  Älmhult 
Län  Kronoberg 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.