Halvfodervärd sökes!

Inlagd: 2017-12-07    Annonsid: 129386
Halvfodervärd sökes!. Hästar säljes
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  Pris: 2000 kr 
Jag letar halvfodervärd till min Brilliant Peppy Doc (aka Docka), quartersto, född 2010, 145 cm i mankhöjd och grundutbildad. Fram till för en månad sedan har jag ridit western på henne, men har på senare tid intresserat mig allt mer för engelsk ridning och dressyr först och främst. Docka är hoppad upp till 70 cm och det med glädje. Hon rids ut på själv och är trafikvan.

Docka är uppstallad på Bergahästen. Jag letar efter en rutinerad ryttare som eventuellt kan tänka sig att ta lektioner på henne och utöver det erbjuder varierad ridning, gärna mer uteritter än vad jag hinner med på veckorna. Bland privatryttarna på Bergahästen finns det alltid någon som vill ha sällskap på uteritt och vi har en fin gemenskap oss emellan. Flera ridlärare finns på plats under veckorna, både i lektionsgrupp och privatlektioner.

Som halvfodervärd får du möjlighet att känna på hur det är att ha egen häst, under dagar vi kommer överens om. Jag vill att vi delar på kostnaderna, det vill säga 2000 kr för "halva hästen". Har du möjlighet att köra transport får du självfallet ta med Docka på träning/tävling om så önskas.

Bra bussförbindelser. Maila eller sms.a (0738299534) vid intresse och berätta vem du är. Provridning finns det möjlighet till både på ridbanan och ute - då följer jag med till annan häst.


Pris  2000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Emma Glimne 
Ort  Vänersborg 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.