Halvfodervärd/medryttare till trevlig valack

Inlagd: 2017-12-07    Annonsid: 129385
Halvfodervärd/medryttare till trevlig valack. Hästar säljes
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  Pris: 1000 kr 
Pågrund av graviditet måste jag hitta någon som kan hjälpa till med Nougat då jag inte vill sälja honom.
Nougat är en 7 årig valack med bra kapacitet i dressyr. Älskar att jobba, men är tyvärr inte särskilt utbildad då han har en tråkig historia bakom sig. Inhoppad men saknar muskler för att kunna komma vidare i det för dagen, han vägrar aldrig.
En otroligt mysig kille som alltid kommer fram i hagen och älskar sällskap.
Nougat är dock lite speciell i ridningen, och det är anledningen till att jag inte rider honom längre. Han är en väldigt sällskapsjuk häst och gillar inte att vara ifrån sina hästkompisar. Han vägrar gå från gården, vill gärna vända hemåt så fort han får chansen och är väldigt taggad påväg hem. Han skulle aldrig sticka, men kan småstegra och galoppera på stället. Men är man bestämd så får man honom dit man vill. Jag törs inte riskera något nu när jag är gravid men det här inte varit några större problem vid ridningen tidigare, det drygaste är just att han vill hemåt. I vår kommer det att finnas hästar att rida ut med på gården och även ridbana.
Söker någon som kan rida honom 3-4 gånger i veckan och eventuellt även fixa med mockning dom dagarna, men jag vill främst att han ska få motion.

Första kontakten vill jag gärna ha på sms: 0725785279


Pris  1000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Jessica 
Ort  Leksand 
Län  Dalarna 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.