Medryttare sökes till snällt arabsto

Inlagd: 2017-12-07    Annonsid: 129381
Kategori: Medryttare  Annonstyp: Med häst  
Jag söker medryttare till mitt arabsto på 7 år. Stoet är snäll att hantera och lugn, kan bli lite spänd i ridningen men slappnar av fint efter ett tag. Inte hoppad med särskilt mycket pga mitt ointresse men det är fritt fram att prova lite med henne om man vill (hon är dock ingen talang när det kommer till hoppning).

Just nu står hon en bit utanför Vellinge, man kan inte åka dit kollektivt. I nuvarande stallet finns en liten gruspaddock som är upplyst, och möjlighet att rida ut. Hon kommer att byta stall i skiftet Jan/feb men det blir antagligen också i Vellinge området.

Mitt sto är inte så hög i manken (152 cm) så som ryttare bör man inte väga mycket mer än 65 kg. Du som ryttare bör ha gott om tålamod och en fin hand, du bör vara över 16 år.

Jag har redan en medryttare som rider 2 ggr i veckan, för närvarande bestämmer vi vecka för vecka vilka dagar det passar vem. Vill man rida 2 dagar/vecka betalar man 500 kr och man behöver inte mocka eller sköta andra stallsysslor då hon står på fullservice.

Låter det intressant? Skicka gärna ett mejl där du berättar om dig själv och dina hästerfarenheter!

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Annie 
Ort  Malmö 
Län  Skåne 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.