Stallplatser i Sorunda

Inlagd: 2017-12-07    Annonsid: 129370
Stallplatser i Sorunda. Hästar säljes
Kategori: Stallplats  Annonstyp: Uthyres  Pris: 1500 kr 
I vårt fina 6 boxar stall på välskött familjegård i Sorunda finns nu 4 boxar lediga varav en är extra stor för den ev större/grövre hästen.

Stallet är ljust och luftigt med tillhörande stora fina hagar. En vinterhage med lång daglig utevistelse, lunch fodring samt frostfritt vatten.
En stor härlig kuperad sommarhage med möjlighet för långt sommarbete, vad väder och vind tillåter. Sjukhage finns.
Mycket viktigt att hästarna är snälla och kan gå med alla, vi har inga enskilda hagar, hos oss gäller blandad flock ston och valacker.
Stallet har uppvärmd sadelkammare med bra förvaring och fikahörna, mikro/frys/kaffekokare.
Stor rymlig och luftig höskulle där var och en får egen plats att förvara hö. Hösilage går också bra att förvara på stallplan. Vi har kontakter med bönder där ho/hösilage finns att få hemkört. Granngården ligger ett stenkast bort. Ni köper själva in foder.

Belyst ridbana med staket, 20*40m, hinderpark finns. Sort utbud av Härliga ridvägar i skog och mark, långa grusvägar. Ridhus finns på Uddens gård, dit tar man sig snabbast med transport ca 5min.

Kallhyra 1200kr/mån

Varmhyra 1500kr/mån, då ingår utsläpp med ett täckesbyte alla dagar i veckan, ink alla fodringar.

Insläppen delas upp på schema, när stallet är fullt har man ca 1 insläpp i veckan (per häst) samt var 6e helg. Detta kommer stalltjejerna överens om.

För oss är en god stallmiljö viktigt, och vi värnar om god stämning och hög trivsel. Vi ser att du som söker är en trevlig och självständig människa med snäll och okomplicerad häst/ar. Det är trevligt om du är aktiv inom ridningen och gärna rider tillsammans. Pigg och glad som tar egna initiativ till att hålla ordning och reda, hjälpsam och skötsam.

Vi skriver kontrakt och ser gärna att du har referenser.

Välkommen att ringa eller maila för mer info.

Vi har tidigare haft ett supergäng i stallet med helt fantastiska tjejer, men pga 3 graviditeter under 1 år som flyttat hästarna närmare bostad samt lämnat på foder, och en +30år häst som fick galoppera vidare vill vi nu få in ett nytt fantastiskt gäng så stallet kommer igång. Vi har vår härliga Anna hos oss med 2 ponnys en valack och 1 sto och ser fram emot att hon får nya härliga stallkompisar.


Pris  1500 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Camilla Thunberg 
Ort  Sorunda 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.