Duktig ryttare sökes

Inlagd: 2017-12-07    Annonsid: 129358
Kategori: Medryttare  Annonstyp: Med häst  
Hej!
Hjälper min vän att hitta en duktig och snäll ryttare till sin häst.
Det är en arab på 13 år,valack, ca 1,56 hög men känns som en större häst när man rider. Väldigt fin i dressyren och med rätt ryttare kan man komma långt. Han älskar att få arbeta och bli riden. Gillar även att hoppa men inte gjort det så mycket så behöver mer hjälp inom det området. Genomsnäll i hantering, älskar uppmärksamhet och är van vid både barn och hundar. När man lär känna hästen gör han allt för en och är verkligen en riktig klippa. Han är väldigt mjuk och fin i munnen och rids med mjuk hand och lätta skänklar.
Dock har han inte gått mycket på senaste så är under igångsättning och kan vara lite skvättig nu i början, men så fort han fått börja arbeta mer så försvinner det och han går på utan problem.
Hästen finns i Piteå och önskvärt är att du som hör av dig är intresserad av ett längre och seriöst samarbete där hästen är i fokus. Ägaren är en snäll och lättsam person som söker någon likasinnad som vill bilda ett team tillsammans med henne och hästen.

Skicka mejl med info om dig själv så för jag det vidare. :)
Mvh!


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Ida 
Ort  ... 
Län  Norrbotten 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.