Hästtränare och hovvårdare

Inlagd: 2017-12-06    Annonsid: 129314
Hästtränare och hovvårdare. Hästar säljes
Kategori: Hästservice  Annonstyp: Utföres  
Jag tar emot hästar för bland annat grundhantering, inridning, problemlösning och tillridning samt vidareutbildning, oavsett ålder och tidigare erfarenhet eller brist på. Jag hjälper hästar och människor att utvecklas till sin bästa förmåga och vill förebygga skador genom att lägga en stabil grund hos hästen. Hos mig blir hästen mjuk, modig, stark och trygg med positiv inställning till nya uppgifter.

Jag har referenser bl.a från min tränare och tidigare chef (hästtränare sen 20 år tillbaka) i Australien där jag tränade hästar och drev ranchen tillsammans med ägarfamiljen. 80 hästar att sköta, träna och verka.

Jag erbjuder även lektioner/träning på er hemmaplan samt hovvård för barfotahovar. (Jag utbildar mig till Hovformsspecialist)Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Martina Ström 
Ort  Säter 
Län  Dalarna 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.